подаръци, кошници плодове, koshnici, плодове доставка, доставка плодове, кошница за подарък, кошници с подаръци, кошница с подаръци, доставка пресни плодове, koshnica, fruit baskets, christmas gift baskets, birthday gift baskets, get well gift baskets, new baby gift baskets, sympathy gift baskets, wedding gift baskets, thanksgiving gift baskets, fresh, fre6, фреш, фрешове, фреш от грейпфрут, фреш от портокал,ябълка, ябълка с целина, ябълка с морков, ябълка с червено цвекло, морков

За контакти

Адрес
София - 1113, жк. Изгрев, ул. Елемаг 17

e-mail: info@fruktmix.com
Mtel: 0888 227 224

Работно време:
от понеделник до петък от 9.00 до 18.00 часа

Skype Me™!

Име:
E-mail:
Текст:
 

Не оставайте без плодове на работното място!

Защо плодове на работното място? Най-напред си задайте въпроса как се чувства персоналът ви. Четем почти всеки ден в пресата репортажи, че все по-често хората не се чувстват добре на работното си място. Често това се дължи на заболявания, стрес,ниска ефективност. Затова е време да се вземат мерки срещу тези проблеми!

Здравият служител ще ви даде много по-добър резултат!

Едно е сигурно,че персоналът ви ще остане доволен , когато има кошница с плодове в стаята за почивка не само ще го зарадва, но ще го направи по здрав и работоспособен. Плодовете на работното място са инвестиция в бъдещето на вашата фирма и доброто здраве и самочувствие на служителите ви.

© 2021 Х - Рино ЕООД. Всички права запазени.