подаръци, кошници плодове, koshnici, плодове доставка, доставка плодове, кошница за подарък, кошници с подаръци, кошница с подаръци, доставка пресни плодове, koshnica, fruit baskets, christmas gift baskets, birthday gift baskets, get well gift baskets, new baby gift baskets, sympathy gift baskets, wedding gift baskets, thanksgiving gift baskets, fresh, fre6, фреш, фрешове, фреш от грейпфрут, фреш от портокал,ябълка, ябълка с целина, ябълка с морков, ябълка с червено цвекло, морков

Информация за фирмата

Нашата идея е да доставяме в София пресни и вкусни кошници с плодове на дружества, клубове, фирми, асоциации и частни лица.
Плодовете са нещо без което човек не може, те са полезни, дават екстра витамини и енергия за по-лесно преодоляване на стреса и напрежението което все повече навлиза в нашето ежедневие.
Кошниците с плодове ще са радост не само за персоналът ви, но и за клиентите ви,които са на посещение във вашият офис.Те придават една приятна обстановка и карат хората да се чувстват по- добре.

Ако имате предпочитания към плодовете или размера на кошниците, ние ще ви помогнем с това и ще задоволим всяко ваше желание.
Ние можем също така бързо да реагираме с доставката на плодове при среща с клиенти, конференция или изложение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ни позвъните на
GSM: 0888 227 224 или пишете на e-mail: info@fruktmix.com

Skype Me™!

Не оставайте без плодове на работното място!

Защо плодове на работното място? Най-напред си задайте въпроса как се чувства персоналът ви. Четем почти всеки ден в пресата репортажи, че все по-често хората не се чувстват добре на работното си място. Често това се дължи на заболявания, стрес,ниска ефективност. Затова е време да се вземат мерки срещу тези проблеми!

Здравият служител ще ви даде много по-добър резултат!

Едно е сигурно,че персоналът ви ще остане доволен , когато има кошница с плодове в стаята за почивка не само ще го зарадва, но ще го направи по здрав и работоспособен. Плодовете на работното място са инвестиция в бъдещето на вашата фирма и доброто здраве и самочувствие на служителите ви.

© 2018 Х - Рино ЕООД. Всички права запазени.