подаръци, кошници плодове, koshnici, плодове доставка, доставка плодове, кошница за подарък, кошници с подаръци, кошница с подаръци, доставка пресни плодове, koshnica, fruit baskets, christmas gift baskets, birthday gift baskets, get well gift baskets, new baby gift baskets, sympathy gift baskets, wedding gift baskets, thanksgiving gift baskets, fresh, fre6, фреш, фрешове, фреш от грейпфрут, фреш от портокал,ябълка, ябълка с целина, ябълка с морков, ябълка с червено цвекло, морков

Информация за фирмата

Нашата идея е да доставяме в София пресни и вкусни кошници с плодове на дружества, клубове, фирми, асоциации и частни лица.
Плодовете са нещо без което човек не може, те са полезни, дават екстра витамини и енергия за по-лесно преодоляване на стреса и напрежението което все повече навлиза в нашето ежедневие.
Кошниците с плодове ще са радост не само за персоналът ви, но и за клиентите ви,които са на посещение във вашият офис.Те придават една приятна обстановка и карат хората да се чувстват по- добре.

Ако имате предпочитания към плодовете или размера на кошниците, ние ще ви помогнем с това и ще задоволим всяко ваше желание.
Ние можем също така бързо да реагираме с доставката на плодове при среща с клиенти, конференция или изложение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ни позвъните на
GSM: 0888 227 224 или пишете на e-mail: info@fruktmix.com

Skype Me™!

Както искате да бъдете посрещнат, така посрещнете и вие!

Нали е приятно да бъдете посрещнат с плодове когато отидете на посещение или седите в чакалнята.
Плодовете са идеалната алтернатива на кафето и бисквитите с които обикновено ви посрещат. Защо тогава да не започнете срещата с вашите клиенти с една кошница пълна с пресни и сочни плодове?
Една кошница никога не е в повече в стаята за персонала,в чакалнята или в залата за конференции!

НИЕ МОЖЕМ ДА ВИ ПОМОГНЕМ!

Бизнес идеята на Fruktmix е да се чувствате по - добре вие и вашия персонал ! Това го правим като ви доставим красиви кошници пълни с вкусни и пресни плодове директно до вашето работно място.

Не се двоумете повече между ябълката и кафето!

© 2018 Х - Рино ЕООД. Всички права запазени.