подаръци, кошници плодове, koshnici, плодове доставка, доставка плодове, кошница за подарък, кошници с подаръци, кошница с подаръци, доставка пресни плодове, koshnica, fruit baskets, christmas gift baskets, birthday gift baskets, get well gift baskets, new baby gift baskets, sympathy gift baskets, wedding gift baskets, thanksgiving gift baskets, fresh, fre6, фреш, фрешове, фреш от грейпфрут, фреш от портокал,ябълка, ябълка с целина, ябълка с морков, ябълка с червено цвекло, морков

Информация за фирмата

Нашата идея е да доставяме в София пресни и вкусни кошници с плодове на дружества, клубове, фирми, асоциации и частни лица.
Плодовете са нещо без което човек не може, те са полезни, дават екстра витамини и енергия за по-лесно преодоляване на стреса и напрежението което все повече навлиза в нашето ежедневие.
Кошниците с плодове ще са радост не само за персоналът ви, но и за клиентите ви,които са на посещение във вашият офис.Те придават една приятна обстановка и карат хората да се чувстват по- добре.

Ако имате предпочитания към плодовете или размера на кошниците, ние ще ви помогнем с това и ще задоволим всяко ваше желание.
Ние можем също така бързо да реагираме с доставката на плодове при среща с клиенти, конференция или изложение.

Ако имате въпроси не се колебайте да ни позвъните на
GSM: 0888 227 224 или пишете на e-mail: info@fruktmix.com

Skype Me™!

Половин килограм плодове на ден, е печалба за вашата фирма!

  • повече защита на организма и по-малко риск от разболяване
  • повече енергия и стимулация
  • сваляне на килограми и поддържането им
  • намалява риска от сърдечни заболявания

Препоръчително е да се яде по половин килограм плодове на ден. За съжаление действителността е друга .Много хора забравят плодовете, а забравиш ли плодът излагаш организма си на опасност. Човек се чувства доста по-добре когато изяде една ябълка или банан,отколкото бисквити или кроасан.

За това вашето решение е важно!

Плодовете ви задоволяват по правилен начин. Колкото повече витамин С толкова по-добре за тялото ви.
Плодовете правят антиоксиданти които пък от своя страна ви предпазват от сърдечни заболявания, диабет, дименс.
Получавате достатъчно енергия от фруктовата захар. Минералите поддържат нормално кръвното ви налягане.
© 2018 Х - Рино ЕООД. Всички права запазени.